FELHÍVÁS

Társ szerkesztőt keresek:).

Ha van kedved oldalt szerkeszteni, friss híreket megtudni kedvencedről majd azt közölni másokkal, akkor te vagy az én emberem. Társ szerkesztőt keresek, vki olyat akinek van elég ideje h szerkessze, frissitse a blogomat. Persze olyas vki aki SZERETI Justin Biebert és megbízhatom benne. Ha ilyen embernek érzed magad léccives jelezd. CHAT-be ird meg nkm h te vállalnád a feladatot és a továbbit majd megbeszéljük. Előre is köszönöm a jelentkezőknek a segítséget.Ha szeretnétek vállalnii a segédkezést akkor pls a csetbe ird le az msn címed. Előre is köszönöm a segitségeteket.

Justin nekünk üzenii

Pozitív módon próbálom befolyásolni másokat. Az üzenetem az, hogy meg tudsz mindent tenni, de csak akkor, ha akarod. Szegénységben nőttem fel, azt gondolom ezt tett engem olyan erős személyiséggé amilyen, vagyok. Négy egész feletti a tanulmányi átlagom, főiskolára akarok menni, és jobb személyé akarok válni-mondta Justin. Szerintem az öregebb emberek értik meg a zenémet, mert ha éneklek, akkor kitárom a szívemet. Azt hiszem, ahogy fejlődők zenei téren, a rajongóim száma is nagyobb lesz.

2010. augusztus 15., vasárnap

Pikáns! Justin Bieber Katy Perryt és Cheryl Cole-t is bevállalná!

A kiskorúsága ellenére igazi Casanova hírében álló srác újabb meglepő kijelentést tett a minap, mégpedig azt, hogy szívesen randizna Cheryl Cole-lal és Katy Perryvel. Azaz, hogy ne érje szó a ház elejét, a fiatalabb verzióikkal.

Nem is olyan rég érdekes szóbeszéd járta róla és Kim Kardashianről és most ez is? De még mielőtt rosszra gondolnánk, lássuk, mit mondott erről Justin:

 " Szerintem Cheryl Cole és Katy Perry nagyon jó csajok, ráadásul még normálisak és jó fejek is. Ha majd idősebb leszek, olyan lányokkal szeretnék randizni, mint ők. Egyelőre azonban csak elmennék velük vacsizni és sokat beszélgetnék velük a csajozás rejtelmeiről. Meg akarom tanulni a csábításhoz szükséges apró fortélyokat, hogy egyszer majd olyan barátnőm lehessen, mint Cheryl vagy Katy."
-mondta lelkesen Justin, majd hozzátette:

"Azért az se lenne rossz, ha most találkoznék egy lánnyal, aki olyan, mint ők ketten együtt, csak korban hozzám illik..."


Hű, Justin aztán nem rejti véka alá az igényeit, de azért dicséretes az igyekezete, bárcsak minden fiú ilyen fontosnak tartaná, hogy a tenyerén hordozza a lányokat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése