FELHÍVÁS

Társ szerkesztőt keresek:).

Ha van kedved oldalt szerkeszteni, friss híreket megtudni kedvencedről majd azt közölni másokkal, akkor te vagy az én emberem. Társ szerkesztőt keresek, vki olyat akinek van elég ideje h szerkessze, frissitse a blogomat. Persze olyas vki aki SZERETI Justin Biebert és megbízhatom benne. Ha ilyen embernek érzed magad léccives jelezd. CHAT-be ird meg nkm h te vállalnád a feladatot és a továbbit majd megbeszéljük. Előre is köszönöm a jelentkezőknek a segítséget.Ha szeretnétek vállalnii a segédkezést akkor pls a csetbe ird le az msn címed. Előre is köszönöm a segitségeteket.

Justin nekünk üzenii

Pozitív módon próbálom befolyásolni másokat. Az üzenetem az, hogy meg tudsz mindent tenni, de csak akkor, ha akarod. Szegénységben nőttem fel, azt gondolom ezt tett engem olyan erős személyiséggé amilyen, vagyok. Négy egész feletti a tanulmányi átlagom, főiskolára akarok menni, és jobb személyé akarok válni-mondta Justin. Szerintem az öregebb emberek értik meg a zenémet, mert ha éneklek, akkor kitárom a szívemet. Azt hiszem, ahogy fejlődők zenei téren, a rajongóim száma is nagyobb lesz.

2010. augusztus 13., péntek

Justin Bieber is jótékonykodik

Justin Bieber még csak 16 éves, de csúcsokat döntött meg a YouTube-on, ő a legnépszerűbb a Twitteren, és most jótékony célra használja a hírnevét.
Justin Bieber is jótékonykodik
Justin Bieber koncertet adott, hogy a Tennessee-ben élő rászorulóknak tudjon segíteni. Az este folyamán több, mint 32 ezer dollár gyűlt össze, amit az énekes jótékony célra ajánlott fel.
Az ifjú tinisztár a Twitter-oldalán tájékoztatta a rajongóit, hogy egy jótékonysági rendezvényen vett részt. Tweetjében ezt írta: „Ma egy nagyszerű ügyért fogtunk össze az i106-tal! 1, 06 dollár jegyenként, amit mind eladtunk ma este! A Flood Relife szűkölködik itt Tennessee-ben, nektek köszönhetően, mostmár 32690 dollárt tudunk nekik felajánlani és ezzel segíteni!” 
Köszönjük Justin! Csak így tovább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése