FELHÍVÁS

Társ szerkesztőt keresek:).

Ha van kedved oldalt szerkeszteni, friss híreket megtudni kedvencedről majd azt közölni másokkal, akkor te vagy az én emberem. Társ szerkesztőt keresek, vki olyat akinek van elég ideje h szerkessze, frissitse a blogomat. Persze olyas vki aki SZERETI Justin Biebert és megbízhatom benne. Ha ilyen embernek érzed magad léccives jelezd. CHAT-be ird meg nkm h te vállalnád a feladatot és a továbbit majd megbeszéljük. Előre is köszönöm a jelentkezőknek a segítséget.Ha szeretnétek vállalnii a segédkezést akkor pls a csetbe ird le az msn címed. Előre is köszönöm a segitségeteket.

Justin nekünk üzenii

Pozitív módon próbálom befolyásolni másokat. Az üzenetem az, hogy meg tudsz mindent tenni, de csak akkor, ha akarod. Szegénységben nőttem fel, azt gondolom ezt tett engem olyan erős személyiséggé amilyen, vagyok. Négy egész feletti a tanulmányi átlagom, főiskolára akarok menni, és jobb személyé akarok válni-mondta Justin. Szerintem az öregebb emberek értik meg a zenémet, mert ha éneklek, akkor kitárom a szívemet. Azt hiszem, ahogy fejlődők zenei téren, a rajongóim száma is nagyobb lesz.

2010. augusztus 14., szombat

Justin filmje jókezekbe került

Step Up 3D rendezője John M. Chu és a Magical Elves előadója Jane Lipsitz és Dan Cutforth csapata csatlakozott együtt megrendezni és előadni Justin Bieber koncert filmet. A trió Justin menedszerével Scooter Braunnal, az Island Def Jam elnökkel LA Reid-del fog dolgozni és a Grammy nyertes énekese Usher a Bieber rajongóknak színfalak mögötti felvételeket fog mutatni a 16 éves popsztár életéből.
Pótlásként az utolsó Step Up filmek, Chu által is rendezett a Hulu web-sorozatok "A rendkívüli táncosok légiójá"-t. Magical Elves a legjobban ismert, a sikeres valóság műsorokból. A duó előadja Project Runway amikor repült a Bravó és jelenleg előadó "Top Séf" és "Műalkotás", mások között.
A Paramount Pictures fogja kiadni 2011ben Valentín napi hétévégén a Justin Bieber filmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése