FELHÍVÁS

Társ szerkesztőt keresek:).

Ha van kedved oldalt szerkeszteni, friss híreket megtudni kedvencedről majd azt közölni másokkal, akkor te vagy az én emberem. Társ szerkesztőt keresek, vki olyat akinek van elég ideje h szerkessze, frissitse a blogomat. Persze olyas vki aki SZERETI Justin Biebert és megbízhatom benne. Ha ilyen embernek érzed magad léccives jelezd. CHAT-be ird meg nkm h te vállalnád a feladatot és a továbbit majd megbeszéljük. Előre is köszönöm a jelentkezőknek a segítséget.Ha szeretnétek vállalnii a segédkezést akkor pls a csetbe ird le az msn címed. Előre is köszönöm a segitségeteket.

Justin nekünk üzenii

Pozitív módon próbálom befolyásolni másokat. Az üzenetem az, hogy meg tudsz mindent tenni, de csak akkor, ha akarod. Szegénységben nőttem fel, azt gondolom ezt tett engem olyan erős személyiséggé amilyen, vagyok. Négy egész feletti a tanulmányi átlagom, főiskolára akarok menni, és jobb személyé akarok válni-mondta Justin. Szerintem az öregebb emberek értik meg a zenémet, mert ha éneklek, akkor kitárom a szívemet. Azt hiszem, ahogy fejlődők zenei téren, a rajongóim száma is nagyobb lesz.

2010. szeptember 11., szombat

Justin Bieber vízibombával dobált meg egy rendőrt

goff bieber 060610 1(szerintem ez hülyeség de feltettem)
A tinilányok álmát a napokban majdnem letartóztatták, ugyanis vasárnap vízibombával dobálta meg a marylandi koncertjét biztosító rendőröket - adta hírül a Female First. Bieber a lakókocsijában készült fel a támadásra, majd miközben a hülyeségre mindig kész biztonsági őrei [1] a rendőrökkel beszélgettek, két találatot is bevitt. Miközben az egyik vízibomba szétrobbant az egyik rendőr fegyverövén, addig a másik a rendőr mellkasára érkezett, ám az hatástalannak bizonyult. Bieber később a Twitteren [2] is kifejtette, hogy mennyire élvezte a jelenetet, ám a rendőrség nem osztotta a lelkesedését: a szóvivő helytelennek nevezte az énekes viselkedését, de hozzátette, nem indítanak eljárást ellene.

1 megjegyzés:

  1. Hello,

    We are glad to inform you that our editors have added http://justinbieberhungarianfansite.blogspot.com/ to the Justin Bieber Toplist: http://justinbieber.diromo.com/

    Currently your site is ranked at 262nd place.
    If you would like to improve the position of your page you can place a voting button on your site.
    This will allow your visitors to cast their votes for your website.
    The voting code can be found here: http://justinbieber.diromo.com/code/

    Regards,
    Diromo Team
    http://www.diromo.com/

    VálaszTörlés