FELHÍVÁS

Társ szerkesztőt keresek:).

Ha van kedved oldalt szerkeszteni, friss híreket megtudni kedvencedről majd azt közölni másokkal, akkor te vagy az én emberem. Társ szerkesztőt keresek, vki olyat akinek van elég ideje h szerkessze, frissitse a blogomat. Persze olyas vki aki SZERETI Justin Biebert és megbízhatom benne. Ha ilyen embernek érzed magad léccives jelezd. CHAT-be ird meg nkm h te vállalnád a feladatot és a továbbit majd megbeszéljük. Előre is köszönöm a jelentkezőknek a segítséget.Ha szeretnétek vállalnii a segédkezést akkor pls a csetbe ird le az msn címed. Előre is köszönöm a segitségeteket.

Justin nekünk üzenii

Pozitív módon próbálom befolyásolni másokat. Az üzenetem az, hogy meg tudsz mindent tenni, de csak akkor, ha akarod. Szegénységben nőttem fel, azt gondolom ezt tett engem olyan erős személyiséggé amilyen, vagyok. Négy egész feletti a tanulmányi átlagom, főiskolára akarok menni, és jobb személyé akarok válni-mondta Justin. Szerintem az öregebb emberek értik meg a zenémet, mert ha éneklek, akkor kitárom a szívemet. Azt hiszem, ahogy fejlődők zenei téren, a rajongóim száma is nagyobb lesz.

2010. szeptember 28., kedd

Kínos botrányba keveredett Justin Bieber

Egy fiatal lány azt állítja, hogy az interneten chatelve ráakadt Justin Bieberre, aki arra kérte, hogy mutassa meg a melleit. Egyelőre nem tudni, hogy a tini sztár valóban ilyen rámenős-e, vagy csak egy dühös rajongója akar bosszút állni

Justin Bieber és menedzsmentje mindent elkövet annak érdekében, hogy Amerika kedvenc tini sztárját a legtökéletesebb színben tüntessék fel. A jófiú imázshoz a szende mosoly és a szerényen lesütött szempillák tartoznak, éppen ezért okozott nagy botrányt a fiatal énekes legutóbbi szexkalandja. Az internet világában semmi nem marad titokban, így az sem, hogy milyen pikáns chatelés alakult ki Justin és egy 19 éves lány között. Sara Balyeat részletesen elmesélte, hogy egy buli után éjjel kettőkor úgy döntött, hogy leül a számítógép elé, majd amikor meglátta, hogy Bieber is fent van, írt neki. A sztár válaszolt, majd pár mondat után arra kérte a lányt, hogy vegye le a pólóját.


A lány megkérdezte, hogy egyedül van-e, és amikor igenlő válasz jött, teljesítette a srác kívánságát és megmutatta a melleit. Mint később kiderült, ez nem volt igaz, és a felvételt feltöltötték a netre, így Sara azt vette észre, hogy a melleit hirtelen az egész világ látja. Ő azt állítja, hogy mindez Justin Bieber műve volt, de többen úgy gondolják, hogy a lány csak bosszút akar állni az énekesen. A hírek szerint a lány egy elég levakult rajongó, aki nemrég 15 órát autózott, csak hogy a bálványa közelébe férkőzzön, ám a fiú lepattintotta őt. Hamarosan kiderül, hogy az amerikaiak mennyire vezsik komolyan a dolgot.

2 megjegyzés:

  1. húúúúúúúú

    VálaszTörlés
  2. ennyi gusztustalan ember +O(
    Jézuskaa!! szánalom az oldal Justinnal együtt -.-"

    VálaszTörlés