FELHÍVÁS

Társ szerkesztőt keresek:).

Ha van kedved oldalt szerkeszteni, friss híreket megtudni kedvencedről majd azt közölni másokkal, akkor te vagy az én emberem. Társ szerkesztőt keresek, vki olyat akinek van elég ideje h szerkessze, frissitse a blogomat. Persze olyas vki aki SZERETI Justin Biebert és megbízhatom benne. Ha ilyen embernek érzed magad léccives jelezd. CHAT-be ird meg nkm h te vállalnád a feladatot és a továbbit majd megbeszéljük. Előre is köszönöm a jelentkezőknek a segítséget.Ha szeretnétek vállalnii a segédkezést akkor pls a csetbe ird le az msn címed. Előre is köszönöm a segitségeteket.

Justin nekünk üzenii

Pozitív módon próbálom befolyásolni másokat. Az üzenetem az, hogy meg tudsz mindent tenni, de csak akkor, ha akarod. Szegénységben nőttem fel, azt gondolom ezt tett engem olyan erős személyiséggé amilyen, vagyok. Négy egész feletti a tanulmányi átlagom, főiskolára akarok menni, és jobb személyé akarok válni-mondta Justin. Szerintem az öregebb emberek értik meg a zenémet, mert ha éneklek, akkor kitárom a szívemet. Azt hiszem, ahogy fejlődők zenei téren, a rajongóim száma is nagyobb lesz.

2010. szeptember 29., szerda

Justin Bieber, Miley Cyrus és Selena Gomez a leggazdagabb tinik

Sokan közülük még a 18-ik életévüket sem töltötték be, de máris több 10 millió dollárt kerestek. Miley Cyrus egy év alatt 48 millió dollárt keresett, igaz keményen megdolgozott ezért a pénzért. Mint mindnyájan: táncolnak, énekelnek, színészkednek és tv-show-ban jelennek meg.
Íme a showbiz leggazdagabb fiataljai:

Justin Bieber, Miley Cyrus és Selena Gomez a leggazdagabb tinik egyikeTaylor Swift

Taylor szinte a semmiből érkezett, de hamar a reflektorfénybe került szép hangjának és külsejének köszönhetően. Tavaly még be sem került a leggazdagabb tinik listájára, idén azonban már a lista 12-ik pozícióján szerepel. Taylor egy év alatt 45 millió dollárt keresett és 2009-ben az ő dalait játszották a legtöbbször a rádiók.



The Jonas Brothers

A Jonas Brothers95 millió dollárt keresett világkörüli turnéjával, ebből 35.5 millió dollár őket illette meg. De a Disney csatornán leadott sorozatukból is szépen kerestek.

Justin Bieber, Miley Cyrus és Selena Gomez a leggazdagabb tinik egyikeMiley Cyrus

48 millió dollárt keresett, köszönhetően a Hannah Montanának és 57 állomásos turnéjának. Az ő nevét viselő tárgyakbólis sokat keres, hiszen a pólók, cipők és táskák szép számmal fogynak a rajongók körében. A Forbes magazin toplistáján a 13-ik leggazdagabb celeb, tavaly a 29-ik helyen szerepelt.

TIPP: Miley Cyrus és Liam Hemsworth ismét együtt jár

Kristen Stewart

Az Alkonyat rengeteg pénzt hozott Kristen Stewartnak, valószínűleg sokkal többet, mint azt álmodni merte. A színésznő 12 millió dollárt keresett a vámpírok segítségével, a film bevételei meghaladták az 1 milliárd dollárt.

TIPP: Megérkezett a Justin Bieber baba-kollekció - Képekkel

Justin Bieber

Justin Bieber minden koncerttermet dugig megtölt, ez pedig a bankszámláján is megérződik. Az énekes alig 16 éves de már 5.5 millió dollárt keresett. Albumai 700.000 millió példányszámban keltek el három hét alatt.

TIPP: Justin Bieber új albumot készít

Selena Gomez

Justin Bieber, Miley Cyrus és Selena Gomez a leggazdagabb tinik egyikeSelena Gomez 25.000 millió dollárt keres minden epizódért, amelyet leadnak a Wizards of Waverly Place című sorozatból. Ehhez még hozzáadónak a turnék, albumeladások, és íme így lesz Selenaból a világ egyik leggazdagabb tinije, aki szüleinek házat vásárol.

TIPP: Selena Gomez: Olyan pasit akarok, aki megörül értem

Dakota Fanning

Dakota Fanning gyakorlatilag a filmekben cseperedett fel. A pénz pedig nem maradhatott el. A 14 éves színésznő egy év alatt 4 millió dollárt keresett.



Demi Lovato

Justin Bieber, Miley Cyrus és Selena Gomez a leggazdagabb tinik egyikeDemi is jól keres, 12.000 dollárt a Sonny with a Chance című sorozat minden epizódjáért, így egy év alatt 3 millió dollárt keresett.

TIPP: Demi Lovato leesett a színpadon - Videó

Daniel Radcliffe

Minden idők leghíresebb varázslótanonca, a Harry Potter sztárja egyetlen év alatt 25 millió dollárt keresett.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése