FELHÍVÁS

Társ szerkesztőt keresek:).

Ha van kedved oldalt szerkeszteni, friss híreket megtudni kedvencedről majd azt közölni másokkal, akkor te vagy az én emberem. Társ szerkesztőt keresek, vki olyat akinek van elég ideje h szerkessze, frissitse a blogomat. Persze olyas vki aki SZERETI Justin Biebert és megbízhatom benne. Ha ilyen embernek érzed magad léccives jelezd. CHAT-be ird meg nkm h te vállalnád a feladatot és a továbbit majd megbeszéljük. Előre is köszönöm a jelentkezőknek a segítséget.Ha szeretnétek vállalnii a segédkezést akkor pls a csetbe ird le az msn címed. Előre is köszönöm a segitségeteket.

Justin nekünk üzenii

Pozitív módon próbálom befolyásolni másokat. Az üzenetem az, hogy meg tudsz mindent tenni, de csak akkor, ha akarod. Szegénységben nőttem fel, azt gondolom ezt tett engem olyan erős személyiséggé amilyen, vagyok. Négy egész feletti a tanulmányi átlagom, főiskolára akarok menni, és jobb személyé akarok válni-mondta Justin. Szerintem az öregebb emberek értik meg a zenémet, mert ha éneklek, akkor kitárom a szívemet. Azt hiszem, ahogy fejlődők zenei téren, a rajongóim száma is nagyobb lesz.

2010. augusztus 14., szombat

Kitilthatják a magyar twitterezőket??

Állítólag egyre több sztártól érkezik panasz a közösségi oldal üzemeltetõihez, hogy több ezer értelmetlen csiripet kapnak magyar felhasználóktól. Egyesek szerint akár ez lehetett az oka az elmúlt hetek Twitter-leállásainak is. Ha bebizonyosodik, az sem kizárt, hogy kitiltanak minden magyar IP-címet a mikroblog szolgáltatásról.
A Mashable [1] internetes szakportál információi szerint állítólag Robert Pattinsonon és Miley Cyruson kívül már Justin Bieber is jelezte az üzemeltetõk felé, hogy elegük van abból, hogy egyes felhasználók néha több száz üzenetben követelik tõlük a visszakövetést, azaz az õ személyes üzeneteik olvasását. Az illetékesek szerint ezek az üzenetek eddig sem voltak ritkák, de az utóbbi idõben a világ több pontján, köztük Magyarországon is megsokszorozódott a számuk.
Evan Williams, a Twitter alapítója és vezérigazgatója elmondta, hogy tudnak a problémáról, de sajnos jelenleg nem áll módjukban semmit sem tenni ellene. Ugyanakkor felreppentek olyan pletykák, hogy az egyre gyakrabban történõ leállások a mikroblog mûködésében fõképp ennek a jelenségnek egy jól szervezett, egyszerre történõ kivitelezéséhez köthetõk. Ezt a hírt Williams nem kívánta kommentálni, de azt azért hozzátette, hogy ezeknek a kimaradásoknak a jelentõs részét valóban a hirtelen megnövekedett forgalom okozza.
"A szolgáltatás leállását újabb erõforrások bevetésével ugyan lehet csökkenteni, de ez csak az érem egyik oldala. Jelenleg a hírességek a Twitter.com legfõbb mozgatórugói, hozzájuk köthetõ a legtöbb forgalom és persze reklámbevétel is, így az elsõdleges prioritásunk az õ igényeiknek a kielégítése. Ha ez nem lehetséges a jelenlegi keretek között, akkor drasztikusabb eszközökhöz kell folyamodnunk" - mondta a sajtónak.
Azt ugyan nem árulta el, hogy mik lehetnek ezek a "drasztikusabb eszközök", de a Mashable információi szerint elsõ lépésben a problematikusabb felhasználók azonnali törlése, majd ha ez se segít, akkor akár egész IP-csoportok kitiltása következhet. Ez azt is jelentheti, hogy ha nem javul a helyzet, akár egész Magyarországon letilthatják a Twitter aktív használóit. Ezt egyébként a regisztrációnál elfogadott felhasználói feltételek lehetõvé teszik az üzemeltetõk számára.
Kérdés, hogy valóban ez-e a helyes megoldás, hiszen a Youtube videómegosztó egyik legvitatottabb tevékenysége szintén az egyes videók szerzõi okból történõ levédése és csak Egyesült Államokbeli elérésének lehetõvé tétele. A Twitter.com jelenlegi fõ felhasználói azonban elsõsorban az amerikai kontinensrõl és Nagy-Britanniából kerülnek ki, így a kisebb európai országok korlátozása egyáltalán nem lenne neki nagy veszteség.
megjegyzés:ezt is csak magatoknak köszönhetitek.egyszerűen képtelenek vagytok felfogni azt,hogy justint ez idegesíti,ha telenyomjátok a twitterét.másrészt.minek kövessen titeket,ha úgysem ért egy szót sem belőle?aki szerencsés,azt follow me-zés nélkül is követi...nem tudom felfogni,hogy ide süllyedtünk.remek hírnév ismét a világsajtóban magyarországról (Y)

1 megjegyzés: